SRB ENG

O NAMA

Kompanija Vasović osnovana je u Čačku, u Srbiji, kao porodična firma sa stoprocentnim udelom privatnog kapitala. Danas je jedan od najzastupljenijih distributera ribe u čitavom regionu, a njen zaštićeni brend ?Lamargo?, koji postoji od 2005. godine, značajno je ime na tržištu Srbije.

Više od dve i po decenije uspešnog poslovanja: uvoza, skladištenja, pakovanja, veleprodaje i distribucije smrznute i sveže morske i rečne ribe, kao i prerađevina od ribe, omogućilo nam je stabilan i stalan razvoj, kao i geografsku pokrivenost celokupnog tržišta Srbije.

U svom proizvodnom pogonu pakujemo proizvode za svoju robnu marku, ali i za potrebe drugih brendova, npr. trgovinskih i proizvodnih lanaca.

Misija ,vizija, cilj

"Pre više od dve decenije bili smo sigurni da zdrava ishrana nema alternativu. Imali smo tu viziju.

Pomerili smo mnoge granice, čak i tamo gde tradicionalno riba nikada nije bila na trpezama domaćih kuhinja. Edukacijom, stalnim prisustvom i najkvalitetnijom ponudom ribe i plodova mora, uspeli smo u svojoj misiji.

Danas smo prisutni svuda preko naše široke lepeze proizvoda koja potiče od Mediterana, preko Severnog i Južnog Atlantika do dalekog Tihog okeana. 

Naša misija i dalje traje iako je cilj već dostignut!"

PARTNERI

Sa jasnim ciljem da se kontunuirano razvija i zadovolji potrebe svojih kupaca, kompanija Vasović pridaje poseban značaj saradnji sa dobavljačima. Iskustvo u višegodišnjem radu, stalna edukacija zaposlenih i povećana potražnja za što kvalitetnijom ribom,doprineli su da danas sarađujemo sa veoma malim brojem elitnih kompanija iz sveta ribolova.

Širok asortiman proizvoda koji potiču iz svih krajeva sveta, zahteva posebno znanje i stručnost, ali i pažljiv pristup visoko organizovanoj distribuciji radi maksimalnog zadovoljstva potrošaca.

Dugi niz godina sarađujemo sa najvećim svetskim brendovima i proizvođačima, koji dele naše vrednosti i koji u svojoj floti imaju najsavremenije brodove i primenjuju najviše standarde. Sa nekima od njih kompanija Vasović ima ugovor o ekskluzivnosti za tržište Republike Srbije.

Pored proizvođača, kompanija sarađuje, takođe, i sa poznatim svetskim trejderima i brokerskim kućama iz celog sveta.

ČAČAK


: Put za Šebeke 7

: +381 (32) 320 020

: +381 (32) 340 105

: +381 (32) 354 030

: +381 (32) 320 022

BEOGRAD


: Surčinski put 1d

: +381 (11) 630 18 10

/ : +381 (11) 630 18 11

: +381 (66) 630 18 10

Komercijala:

: +381 (66) 320 020

: info@vasovic.com